Bővebb felvilágosítás, rendelés: +36704288658 Frankó Erzsébet

Wellbox® [S] az LPG® otthoni alakformáló és arckezelő anti-aging berendezése

Wellbox® [S] a sejtstimuláció 100% -ban természetes, nem invazív és nem agresszív módszer. Hatását mind az anti-aging, mint pedig az alakformálás területén tudományosan bizonyították.

Wellbox® [S] tiszteletben tartja a bőr ökológiáját minden nő esztétikai szükségleteinek kielégítése érdekében: lokális zsírfelesleg, narancsbőr, laza és megereszkedett bőr, ráncok…

Csak napi 6 perc otthon.

LPG®, természetes és felelősségteljes szépség

A 100% -ban természetes LPG® technika a sejtstimuláció elvét alkalmazza, köszönhetően a szabadalmaztatott és exkluzív kezelőfejeknek.

Ez az endermologie® nevű technika gyengéden stimulálja a bőrt, hogy természetes módon, fájdalommentesen és mellékhatások nélkül aktiválja a szunnyadó sejtműködést.

Naponta több mint 200 000 ember élvezi ezt a professzionális technikát szerte a világon. Annak érdekében, hogy többen hozzáférhessenek szakértelméhez és egyedi eredményeihez, az LPG® otthoni használatra tervezte a Wellbox®-ot.

A mai napig az LPG®-t több mint 130 tudományos tanulmány támasztja alá, amelyek bizonyítják technológiáinak hatékonyságát. Az eredmények már az első kezelések után láthatók, a szépségcélok elérése pedig néhány héten belül garantált.

 

Több mint 30 évvel ezelőtt az LPG® kidolgozta az első innovatív, természetes és nem invazív megoldást, amely mindenki számára segítséget nyújt a testével való harmonikus életben. Ma szabadalmaztatott technológiáink több mint 200 000 ember számára tették lehetővé a kiemelkedő természetes eredmények előnyeit.