A VIBROTECH HUNGARY KFT az LPG SYSTEMS kizárólagos magyarországi forgalmazója a disztribútori státusz minden jogával felruházva.

ARC

MELYEK AZ ELLENJAVALLATOK?


Az endermologie® szigorúan ellenjavallott az alábbi esetekben:
 • rákos állapot
 • fertőzés vagy bőrkiütés
 • gyulladásos betegség
 • antikoaguláns kezelés
 • vérrel kapcsolatos betegségek
 • herpesz
 • kozmetikai műtét (kérjük az orvosi igazolást)
 • injekciók (2 hét várakozás idő)

Pajzsmirigy alulműködés, cukorbetegség, hosszan tartó kortikoszteroidos kezelés esetén várhatóan a szervezet kevésbé reagál a kezelésekre. Kétség esetén kérjük, egyeztessen orvosával, háziorvosával.

MENNYI IDŐ SZÜKSÉGES AHHOZ, HOGY AZ ELSŐ EREDMÉNYEK LÁTHATÓAK LEGYENEK?


Már a legelső alkalommal új életre kap a bőr! A bőrkép azonnal ragyogóvá válik, a kollagén, az elasztin és a hialuronsav termelés újraaktiválásnak köszönhetően a bőrtextúra finomodik, a bőre puhább és ragyogóbb lesz. Az eredmények minden egyes kezeléssel fokozódnak. A gyorsabb eredmények érdekében a kezeléseket hetente többször is kérheti a kúra elején (a fibroblasztokat folyamatosan lehet stimulálni). A folyamat bőrszinten történő beindításához a legfontosabb az első hónap. Ezt követően havi egy fenntartó kezelés elegendő. Az öregedésátló-szépségápoló életstílust egész évben követhetjük!

FÁJDALMAS?


Nem, a kezelés nagyon kellemes. A beállításokat az Ön bőrének érzékenységéhez igazítjuk. Az első pár perc után már érezni fogja, ahogy a sejtek ébredeznek, és megélénkül a vérkeringés. A bőr oxigénnel telítődik, és a jó közérzet, a well-being garantált. Különleges, érzékekre ható élmény!

SZÁMOS MÁS TECHNIKA ÁLL RENDELKEZÉSRE AZ ARC ÉS AZ IDŐSÖDÉS JELEINEK KEZELÉSÉRE.
MIBEN TÉR EL AZ ENDERMOLOGIE® A TÖBBI MEGOLDÁSTÓL?


A hagyományos arckezelések csak felszíni hatást fejtenek ki. Más technikák akár károsíthatják is a bőrt, vagy mellékhatásokkal járhatnak. Az endermologie® technika a bőrt természetesen, fájdalommentesen, kockázatmentes „mechanizálja”, a látható eredményekért. Az endermologie® arckezelések segítik a szép öregedési folyamatot, és a természetes arckifejezés megtartását.
Az LPG 30 éves tapasztalata és a számtalan tudományos vizsgálat szintén garanciát nyújt a kimagasló hatékonyságra, mely kimagaslik a szépségápolási megoldások tengeréből.

TOVÁBB HASZNÁLHATOM KOZMETIKUMAIMAT AZ ENDERMOLOGIE® KEZELŐKÚRA ALATT IS?


A kezelések alatt az Ön bőrének másfajta táplálásra lesz szüksége. A megoldást az endermologie® kozmetikumok jelentik, melyek felveszik a harcot a bőr kialakult „hatóanyagok toleranciájával” szemben.
Egyedülálló formuláiknak köszönhetően az LPG bőrápolási termékek a kúra alatt felgyorsítják a bőrön a látható változást (+50% eredmények!). Egyéni bőrdiagnózist követően javasoljuk az Önnek legmegfelelőbb termékeket, a gép protokolljaival összhangban. Az LPG kezelők szakértőként ismerik a bőr működését. Átfogó kezelőkúrát javasolnak Önnel, céljaival összhangban!

TEST

MELYEK AZ ELLENJAVALLATOK?


Az endermologie® szigorú ellenjavallatai közé tartoznak:

 • rákos állapot
 • fertőzés vagy bőrkiütés
 • gyulladásos betegség 
 • antikoaguláns kezelés
 • vérrel kapcsolatos betegségek
 • szerv transzplantáció (vese, máj, stb.)
 • veseelégtelenség

Pajzsmirigy alulműködés, cukorbetegség, hosszan tartó kortikoszteroidos kezelés esetén várhatóan a szervezet kevésbé reagál a kezelésekre. Kétség esetén kérjük, egyeztessen orvosával, háziorvosával.

MENNYI IDŐ SZÜKSÉGES AHHOZ, HOGY AZ ELSŐ EREDMÉNYEK LÁTHATÓAK LEGYENEK?


Már a legelső alkalommal új életre kap a bőr! A kollagén, az elasztin és a hialuronsav termelés újraaktiválásnak köszönhetően a bőrtextúra finomodik, a bőre puhább és ragyogóbb lesz. Az eredmények minden egyes kezeléssel fokozódnak. A gyorsabb eredmények érdekében a kezeléseket hetente többször is kérheti a kúra elején (a fibroblasztokat folyamatosan lehet stimulálni). A folyamat bőrszinten történő beindításához a legfontosabb az első hónap. Ezt követően havi egy fenntartó kezelés elegendő. Az öregedésgátló-szépségápoló életstílust egész évben követhetjük!

TARTÓSAK LESZNEK AZ ELÉRT EREDMÉNYEK?


A legegyszerűbben erre a kérdésre egy hasonlattal válaszolhatunk: ha nyáron két héten át edz, akkor az év többi részében is fitt marad? Ugyanez igaz az endermologie® kezelésekre is. Az indító (támadó) fázisban (1 hónapon át heti 2 alkalom) a cél az, hogy elegendő üzenetet küldjünk a fogyasztó sejteknek, hogy megfelelően felébresszük a sejtaktivitást. Néhány hét alatt, a célkitűzéstől függően, a technika bontja az ellenálló zsírt, kisimítja a cellulitot, formálja az alakot vagy feszesíti a bőrt. Ez után az intenzív periódus után fontos, hogy rendszeresen és továbbra is stimuláljuk ezeket a sejteket, hogy ne essenek vissza korábbi letargikus állapotukba. A jó hír az, hogy heti egy alkalom elegendő a sejtmemória újraaktiválására, és a karcsúsító, feszesítő hatás fenntartására. Pont mint az edzés, az endermologie® is az új életmód részévé válik.

FÁJDALMAS?


Nem, a kezelés nagyon kellemes. A beállításokat az Ön bőrének érzékenységéhez igazítjuk. Az első pár perc után már érezni fogja, ahogy a sejtek ébredeznek, és megélénkül a vérkeringés. A bőr oxigénnel telítődik, és a jó közérzet, a well-being garantált. Különleges, érzékekre ható élmény!

MELLETTE DIÉTÁZZAK ÉS MOZOGJAK IS?


Attól függ, milyen célokat tűz ki magának a súlyát illetve a szépséget illetően. Szinte bármilyen diétával tudunk fogyni, de sokszor nem onnan, ahonnan szeretnénk. A test bizonyos részein lévő narancsbőr és helyi zsírlerakódás (comb külső része, fenék vagy combok) ellenállnak a diétának és mozgásnak is. Ezektől az endermologie® technikával igen hatékonyan szabadulhat meg. Ideális esetben az endermologie® program változatos, egyensúlyi étrenddel, valamint rendszeres mozgással párosul az optimális hatékonyságért.

PROBLÉMÁM VAN A VÍZVISSZATARTÁSSAL. AZ ENDERMOLOGIE® ERRE HATÉKONY MEGOLDÁS LEHET?


Igen, az endermologie® kezelések élénkítik a keringést a felesleges víz elvezetésére, azonnali és hosszan tartó jó közérzetet biztosítva. A kezelőkúra alatt a lábak vékonyodnak, visszanyerik eredeti, természetes formájukat, és a bőr általános minősége is javul.

VÁRANDÓS VAGYOK. KAPHATOK ENDERMOLOGIE® KEZELÉST?


Terhesség alatt csak a lábak drenázs kezelését, az öregedésgátló arckezeléseket és a kézfej kezeléseket javasoljuk. Kérjük, hogy előtte egyeztessen orvosával.

AZT GONDOLTAM, HOGY EGY GYORS DIÉTA ÉS PÁR HASIZOM GYAKORLAT MAJD MEGOLDJA A GONDOMAT, DE ÚGY TŰNIK, A PROBLÉMA A MEGLAZULT BŐR.
MIT TEHETEK?


Egy kis felesleg a hason nem feltétlenül jelent felesleges zsírlerakódást. Lehet, hogy csak meglazult a bőr, és ilyenkor sem a diéta, sem a hasizom gyakorlatok nem segítenek. A terület hatékony kezeléséhez alapvetően fontos a felmérés. Miről szól egy ilyen diagnosztika? Csak egyszerűen megcsípünk egy bőrredőt. Ha az ujjak között a bőrredő vékony és „üres”, akkor a probléma a meglazult bőr. További árulkodó jel lehet a ráncos bőr, a stria, vagy a ráncosodó köldök. Az endermologie® specifikus manőverekkel stimulálja a fiatalító sejteket (fibroblasztokat) a bőrfelszínen, feszesebbé és tónusosabbá alakítva azt.

MIÉRT KELL VISELNEM A SPECIÁLIS ENDERMOWEAR™ KEZELŐRUHÁT?


Az endermowear™ kezelőruha AZ a kezelőruha, melyet az endermologie® testkezelések alatt viselünk. Szigorúan személyes használatra szól, tökéletes higiéniát garantál, és szövése úgy került kialakításra, hogy Ön ne érezze magát zavarban a kezelések alatt. Az endermowear™ kezelőruha egyedi anyagösszetétele révén a kezelőfejek úgy tudják a szövetet megemelni és megdolgozni, hogy az endermologie® kezelés még hatékonyabb legyen.

AZ ENDERMOLOGIE® KIVÁLTHATJA A ZSÍRLESZÍVÁST?


Vannak hölgyek, akik utolsó mentsvárként a zsírleszívás mellett döntenek, hogy megszabaduljanak az ellenálló zsírtól. Pedig tudományosan igazolt, hogy az endermologie® képes a helyi zsírlerakódások oldására, és mellette visszaadja a testkontúrt, megszünteti a cellulitot és feszesíti a bőrt. Fájdalommentes és nincs mellékhatása, az endermologie® kiváló opció akkor is, ha valami miatt a zsírleszívás nem javasolt (keringési problémák, elégtelen volumen, stb.). Sőt, ha mégis a zsírleszívást választja, akkor határozottan javasoljuk, hogy a két technikát az eredmények optimalizálásához kombinálja. A műtét előtti kezelésekkel felkészítheti és puhíthatja a bőrszövetet, mely segíti a műtétet. Az operáció után, és ha az orvos is javasolja, felgyorsítja az ödémák, a hematómák felszívódását, és hatékonyan javítja a bőr minőségét. Bármelyiket is választja, egy átfogó felméréssel kideríthető, hogy az Ön számára mi a legjobb út.