A VIBROTECH HUNGARY KFT az LPG SYSTEMS kizárólagos magyarországi forgalmazója a disztribútori státusz minden jogával felruházva.

Bővebb felvilágosítás, rendelés: +36704288658 Frankó Erzsébet

Test

A kifejezetten a test és az arc karcsúsítására kifejlesztett ROLL fejek a görgők mozgását vertikális szívással kombinálva stimulálják a bőrt.

A hengerek mozgása a bőrön természetesen stimulálja az adipocitákat, amelyek szabályozzák a testünk zsírraktározását. Tökéletesen egészséges életmód esetén is aktivitásuk lelassul, zsírlerakódásokat és narancsbőrt okozva.

Minden szépségcélhoz tartozik egy Wellbox® [S] megoldás!

A Wellbox® [S] több mint 14 új testkezelési lehetőséget kínál, amelyeket az LPG® szakértői fejlesztettek ki, hogy lehetővé tegyék a készülék egyszerű, rendszeres használatát, a célzott gondoskodás és az endermologie® kozmetikumok kombinálásával.

A Wellbox® [S] stimulációja lehetővé teszi a bőr számára, hogy jobban befogadja az endermologie® kozmetikumok hatóanyagait, amely gyorsabb és látványosabb eredmények elérését teszi lehetővé.

WELLBOX® [S], nemcsak ígéretek, eredmények is!

A nők 88%-a elkötelezetté vált a termék iránt és

100%-uk teljesen elégedett volt az eredményekkel.

Napi TEST protokollok

A Wellbox® [S] természetesen, gyorsan és hatékonyan reagál minden szépségápolási kihívásra.

Hogy jobban illeszkedjen életstílusához, a Wellbox® [S] rutinokat úgy fejlesztették ki, hogy az új napi szépségrituálévá váljon. A Wellbox® [S] kezelések lépésekből állnak (amelyeket speciálisan az LPG® szakértők fejlesztettek ki), majd az endermologie® kozmetikumok kerülnek alkalmazásra a gyorsabb és teljesebb hatás érdekében.

Ez a szinergia a Wellbox® [S] és az endermologie® kozmetikumok között naponta mindössze 6 perc alatt megadja a bőrének a várt megoldást.

Anti-cellulit kezelés
Mi az anti-cellulit titka?
Napi 6 perc Wellbox® [S].

Lapos has kezelés
A természetesen formált alakért

A Wellbox® [S] Testkezelések hatásai

A kifejezetten a test és az arc karcsúsítására kifejlesztett ROLL fejek a görgők mozgását vertikális szívással kombinálva stimulálják a bőrt.