A VIBROTECH HUNGARY KFT az LPG SYSTEMS kizárólagos magyarországi forgalmazója a disztribútori státusz minden jogával felruházva.

A TOKA
KEZELÉSE

Az LPG® és a kezelőfej különböző beállításainak segítségével az endermologie® technika az adipocitákat (zsírsejteket) stimulálva hatékonyan bontja az itt lerakódott zsírt.

endermologie®: az egyetlen, 100%-ban természetes, nem invazív, nem agresszív mechanikus bőrstimuláló technika, mely újraaktiválja a sejtek folyamatait.

A toka esztétikailag zavaró lehet, és bármely életkorban érintheti a hölgyeket és urakat egyaránt. Eltorzítja az arcvonásokat, és elnehezíti az arc megjelenését. Általában zsírlerakódás okozza, de a meglazuló bőr mellékhatásaként is kialakulhat, a természetes kollagén és elasztin természetes termelődésének csökkenése miatt.

AZ ENDERMOLOGIE®
MEGOLDÁS

Az LPG® és a kezelőfej különböző beállításainak segítségével az endermologie® technika az adipocitákat (zsírsejteket) stimulálva hatékonyan bontja az itt lerakódott zsírt. Ez a technika emellett segít az arckontúr visszaállításában is, feszesít, tömörít.

KÜLSŐ STIMULÁLÁS A BELSŐ HATÁSÉRT

Az adipociták (zsírsejtek) stimulálásán keresztül a tárolt zsír hatékonyan felszabadul, és az arcvolumen egyensúlya helyreáll.

Az arc láthatóan vékonyabb lesz, volumene pedig egyensúlyba kerül.

LPG
Az Ön személyre szóló endermologie® szettje egy Lift 20-as kezelőkamrát (arc, nyak, dekoltázs, mell kezeléséhez) és egy Lift 10-es kezelőkamrát (szemkörnyék, ajakkörnyék, kézfej kezeléséhez) tartalmaz. Csak az Ön személyes használatára szolgál, és garantálja, hogy az arc endermologie® kezelések tökéletesen higiénikusak.