A VIBROTECH HUNGARY KFT az LPG SYSTEMS kizárólagos magyarországi forgalmazója a disztribútori státusz minden jogával felruházva.

Bővebb felvilágosítás, rendelés: +36704288658 Frankó Erzsébet

AZ ÖN IGÉNYEIHEZ IGAZODVA ……….

Fittebb, élénkebb test, kisimult vonalak, emellett fiatalosabb arc… és csak napi 6 perc, az otthon kényelmében.

SEJTSTIMULÁCIÓ

A Wellbox® [S] celluláris stimuláció 100% -ban természetes, nem invazív és nem agresszív módszer.

A különböző Wellbox® kezelőfejek mikro-aspirációi olyan szövethullámot hoznak létre, amely képes finoman stimulálni a bőrt.

Mostantól az új 16 Hz-es szívással (16 szívás másodpercenként) a kezelőfejek megerősítik a bőr szerkezetét, és átalakítják a test és az arc kontúrját. De nem csak ez az eredmény ...

Wellbox® [S]: 5 cserélhető kezelőfej, protokollok sokasága

ARCKEZELÉSEK:

2 LIFT-fej: fiatalos arcért

Az arckezelő fejek kis szárnyacskáinak ütései a LIFT fejek szekvenciális szívásával kombinálva intenzíven stimulálják a bőrt. Ez a bőr fitnessz felébreszti a szunnyadó fibroblasztokat (fiatalító bőrsejtek), amelyek ismét kollagént, elasztint és hyaluronsavat szintetizálnak.

Fiatalosabb megjelenés és mosoly

A LIFT [1] kezelőfej szárnyacskái finoman és mélyen pulzálnak az arc kényesebb részeinek kezelésekor. Kis, 1 cm3-es szövetet emel fel egyszerre a fej a szem és az ajak kontúrjának kezelésére.

A kezelt nők 76,4%-a* úgy nyilatkozott, hogy láthatóan csökkentek a ráncok a száj körül.

*Elégedettségi tanulmány, amelyet New York-ban a Clinical Research Laboratories (New York, USA) végzett a Wellbox® -szal, 36, 35 és 55 év közötti nők személyes használatán alapulva 4 héten keresztül.

Wellbox® [S]: 5 cserélhető kezelőfej, protokollok sokasága

TESTKEZELÉSEK:

3 ROLL fej: a karcsú testért

A ROLL testkezelő fejek gyengéd stimulálása a bőrön felgyorsítja a zsír felszabadulását, még a legmakacsabb zsírlerakódásét is. Az adipociták (a zsír tárolásáért felelős sejtek) megcélzásával a Wellbox® [S] sejtstimuláció karcsúbb alakot, tömörebb, feszesebb bőrt eredményez.

És az eredmények:

1A makacs zsírraktárak csökkennek
2A cellulit kisimul
3Cm-ben mérhető karcsúsodás
4Feszesebb bőr
5A bőr minőségének javulása
6Nyirokkeringés élénkülése