A VIBROTECH HUNGARY KFT az LPG SYSTEMS kizárólagos magyarországi forgalmazója a disztribútori státusz minden jogával felruházva.

CELLULIT-
KEZELÉS

Az új, szabadalmazott Alliance kezelőfejjel az endermologie® a bőrt és a zsírszövetet stimulálja, puhítja, és teszi kevésbé rostossá. Ezzel párhuzamosan ez a stimuláció segíti a zsírbontást, a vérkeringés és a nyirokkeringés élénkítését.

endermologie®: az egyetlen, 100%-ban természetes, nem invazív, nem agresszív mechanikus bőrstimuláló technika, mely újraaktiválja a sejtek folyamatait.

A cellulit a nők 90%-át érinti (még a legvékonyabbakat és legsportosabbakat is), mert az adipociták (zsírsejtek) zsírt tárolnak, illetve a szervezet vizet tart vissza. Ahogy növekednek az adipociták, az őket tartalmazó kötőszövet (szepta) húzó hatást gyakorol a bőrfelszínre és eldeformálja azt. Közben gátolja a keringést, és felhalmozódnak a méreganyagok. Ekkor jelenik meg a cellulit és a félreismerhetetlen narancsbőr.

 

VIZES CELLULIT

Ezt a cellulitfajtát az elégtelen vérkeringés és nyirokkeringés miatti vízvisszatartás okozza. Fontos a méreganyagok elvezetése és a keringés újraaktiválása.

ADIPÓZ CELLULIT

Ez a típusú cellulit gyakran a túlsúly mellé társul. A természetes zsírbontás stimulálása szükséges a kezeléséhez.

FIBRÓZUS CELLULIT

Ettől a típustól nehéz megszabadulni, mert hosszú ideje jelen van, tömör és gyakran fájdalmas is. Előbb a szöveteket kell felpuhítani, mielőtt eltávolítanák a fibrózus cellulitot.

AZ ENDERMOLOGIE®
MEGOLDÁS

Az új, szabadalmazott Alliance kezelőfejjel az endermologie® a bőrt és a zsírszövetet stimulálja, puhítja, és teszi kevésbé rostossá. Ezzel párhuzamosan ez a stimuláció segíti a zsírbontást, a vérkeringés és a nyirokkeringés élénkítését.

Eközben a kezelőfej mechanikus hatása stimulálja a természetes zsírbontást és feszesíti a bőrt, hogy visszaadja feszességét és sima, gödröcskéktől mentes felszínét.

Az új Alliance bőrfelismerő szenzorok az egyes bőrtípusoknak megfelelő stimulációt fejtik ki: a kezelés intenzitása így optimális, a bőr igényeinek maximális tiszteletben tartása mellett.

KÜLSŐ STIMULÁLÁS A BELSŐ HATÁSÉRT

Az új szabadalmazott LPG® kezelőfej a motorizált szárnyat és a görgőt szekvenciális vákuumszívással kombinálja, melyek együtt stimulálják és mobilizálják a szöveteket. Ez az együttműködés teszi lehetővé a több dimenziós stimulálást, és a különféle fiziológiai mechanizmusok párhuzamos élénkítését.

Mindössze 3 alkalom után a cellulit csökken (67%), helyet adva a simább és puhább bőrnek.

LPG

*DERMSCAN Endermologie® vizsgálat, 2016

LPG® ENDERMOWEAR™ KEZELŐRUHA –
SZABADALMAZOTT TECHNOLÓGIA

Az LPG® endermowear kezelőruha exkluzív technikai öltözet, mely lehetővé teszi a mély masszázst, illetve a szövetek optimális láthatóságát az endermologie® kezelések alatt.

Anyaga könnyű és lélegző, így ez a személyre szóló öltözet intenzívebb hatást és végtelenül kényelmes kezelést biztosít.