A VIBROTECH HUNGARY KFT az LPG SYSTEMS kizárólagos magyarországi forgalmazója a disztribútori státusz minden jogával felruházva.

A BŐR
FESZESÍTÉSE

A szabadalmazott LPG® kezelőfej intenzív, ám kellemes érzetet nyújtó mikropulzálást végez a bőrfelszínen.

endermologie®: az egyetlen, 100%-ban természetes, nem invazív, nem agresszív mechanikus bőrstimuláló technika, mely újraaktiválja a sejtek folyamatait.

A bőr tényleges támasztói, a fibroblasztok felelősek a dermisz alap építőelemeinek a létrehozásáért, melyek a bőr tömörségét, puhaságát és rugalmasságát biztosítják: a kollagén a feszességet, az elasztin a rugalmasságot, a hialuronsav pedig a volument és a hidratáltságot. Sajnos már egészen fiatalon, 25 éves korban is megindulhat ezen fiatalító anyagok termelésének a lassulása, még tökéletesen egészséges életstílus esetén is.

Az arcbőr veszít feszességéből és tónusosságából, a nazolabiális redők (nevetőráncok) elmélyülnek, a szemhéj megereszkedik. A bőr fokozatosan megnyúlik, és az arc szövetének általános megereszkedéséhez vezet.

KÜLSŐ STIMULÁLÁS A BELSŐ HATÁSÉRT

Az esszenciális, támasztást biztosító rostok természetes termelődése belülről aktiválódik újra
- kollagén, elasztin (+46%*) és hialuronsav (+80%*) - az azonnali és a tartós lifting hatás érdekében.

*Humbert P. et al. vizsgálat, Clinical Interventions in Aging 2015:10, 1-17.

Mivel megerősödik és feszesebbé válik (+70%*), az epidermisz visszanyeri természetes feszességét. A bőr fokozatosan egyre feszesebbé válik. Az arckontúrok egyre élesebbek, tisztábbak lesznek.

LPG

*Humbert-féle tanulmány

Az Ön személyre szóló endermologie® szettje egy Lift 20-as kezelőkamrát (arc, nyak, dekoltázs, mell kezeléséhez) és egy Lift 10-es kezelőkamrát (szemkörnyék, ajakkörnyék, kézfej kezeléséhez) tartalmaz. Csak az Ön személyes használatára szolgál, és garantálja, hogy az arc endermologie® kezelések tökéletesen higiénikusak.