A VIBROTECH HUNGARY KFT az LPG SYSTEMS kizárólagos magyarországi forgalmazója a disztribútori státusz minden jogával felruházva.

KÖNNYED
LÁBAK

Az új, szabadalmazott Alliance kezelőfej különböző beállításainak köszönhetően, az endermologie® segít aktiválni a test méregtelenítő funkcióját, illetve a keringést is támogatja (x3*), és közben enyhíti a vízvisszatartás tüneteit.

endermologie®: az egyetlen, 100%-ban természetes, nem invazív, nem agresszív mechanikus bőrstimuláló technika, mely újraaktiválja a sejtek folyamatait.

A nehéz és fájdalmas lábak, a megdagadt lábfejek és bokák tünete az elégtelen keringés és nyirokkeringés eredménye. A szervezetben felhalmozódnak a méreganyagok, ami megmagyarázza az akár egy nap alatt, vagy az egy havi női ciklus során bekövetkező volumenváltozásokat. Mely tényezőkről van szó? Hosszas állás vagy ülés, nátriumban gazdag étrend, túl szoros ruházat, de akár még a magas hőmérséklet is megzavarhatja a keringési rendszer megfelelő működését.

AZ ENDERMOLOGIE®
MEGOLDÁS

Az új, szabadalmazott Alliance kezelőfej különböző beállításainak köszönhetően, az endermologie® segít aktiválni a test méregtelenítő funkciót, illetve a keringést is támogatja (x3*), és közben enyhíti a vízvisszatartás tüneteit.

Az új Alliance bőrfelismerő szenzorok az egyes bőrtípusoknak megfelelő stimulációt fejtik ki: a kezelés intenzitása így optimális, a bőr igényeinek maximális tiszteletben tartása mellett.

*Watson J. et al. vizsgálat

KÜLSŐ STIMULÁLÁS A BELSŐ HATÁSÉRT

Az új szabadalmazott LPG® kezelőfej a motorizált szárnyat és a görgőt szekvenciális vákuumszívással kombinálja, melyek együtt stimulálják és mobilizálják a szöveteket. Ez az együttműködés teszi lehetővé a több dimenziós stimulálást, és a különféle fiziológiai mechanizmusok párhuzamos élénkítését.

Az első kezelés után azonnal jól fogja magát érezni. Finomodik a boka, a lábak könnyebbek, gyorsan visszanyerik természetes alakjukat. A lábak drenázsa hatékony és jó érzés is egyben, melyet különösen javaslunk terhesség alatt.

LPG

LPG® ENDERMOWEAR™ KEZELŐRUHA –
SZABADALMAZOTT TECHNOLÓGIA

Az LPG® endermowear kezelőruha exkluzív technikai öltözet, mely lehetővé teszi a mély masszázst, illetve a szövetek optimális láthatóságát az endermologie® kezelések alatt.

Anyaga könnyű és lélegző, így ez a személyre szóló öltözet intenzívebb hatást és végtelenül kényelmes kezelést biztosít.