A VIBROTECH HUNGARY KFT az LPG SYSTEMS kizárólagos magyarországi forgalmazója a disztribútori státusz minden jogával felruházva.

Férfiaknak

Minden férfi más: legyen szó életkorról, környezetről, életmódról vagy genetikáról, mindenki bőre speciális ápolást igényel.

A több mint 30 évnyi bőrápolási és alakformálási szaktudással rendelkező LPG® többféle esztétikai és öregedésgátló megoldást nyújt, az urak igényeire szabva.
Az LPG® szabadalmazott kezelőfejeit kínáló legújabb technológia jeleket küld a sejtekbe, és ezáltal éri el a hihetetlen eredményeket.
 

Fedezze fel férfiaknak szóló endermologie® arckezeléseinket, melyek a fáradtság ellen küzdenek, visszaadják az egészséges bőrképet, liftingelő hatást biztosítanak vagy éppen a bőr minőségén javítanak.

TUDJON MEG TÖBBET

A makacs zsír eltávolítása, a bőr feszesítése, a relaxáló vagy éppen a méregtelenítő kezelések speciálisan férfiaknak szánt, igazoltan hatásos és gyors eredményeket hozó endermologie® kezelések.

TUDJON MEG TÖBBET

VÁLASSZON TUDATOSAN
KOZMETIKUMOT!

AZ ÖNMAGUNKRÓL GONDOSKODÁS CSAK AZ EGYIK FONTOS DOLOG,
DE AZT, HOGY EZT MILYEN TECHNIKÁKKAL ÉS MILYEN TERMÉKEKKEL VALÓSÍTJUK MEG, MÉG FONTOSABB.

Ezért segítünk a sok-sok tanáccsal, hogy Ön egyszerűen és tudatosan tudja kiválasztani és használni a termékeket.

 

Szánjon időt egy saját jó közérzetére: vegyen igénybe endermologie® arc- vagy testkezelést. Kezelőink szakemberként segítik Önt tanácsokkal és gondoskodnak a kellemes kezelésről.