A VIBROTECH HUNGARY KFT az LPG SYSTEMS kizárólagos magyarországi forgalmazója a disztribútori státusz minden jogával felruházva.

ARC
ENDERMOLOGIE®
ARCKEZELÉSEK

Látható eredmények már 1 kezelés után!

Látható eredmények
már a legelső kezelés után

Arckezelések

Ránctalanítás

A bőr meglazul, veszít tömörségéből, ráncok és redők jelennek meg, leginkább az arcon, nyakon, dekoltázson és a kézfejeken. A ráncok megjelenését külső tényezők, pl. nap, stressz, dohányzás, légszennyezés is gyorsíthatja.

TUDJON MEG TÖBBET

A bőr méregtelenítése

A stressz, a légszennyezés, az alváshiány, a dohányzás mind olyan tényezők, melyek sötétítik a bőrt: a vénás és a nyirokkeringés lassul, felhalmozódnak a méreganyagok. A bőr elveszíti ragyogását, és fáradt megjelenést kap.

TUDJON MEG TÖBBET

A bőr feszesítése

A bőr veszít feszességéből és tónusosságából, a nazolabiális redők (nevetőráncok) elmélyülnek, a szemhéj megereszkedik. A bőr fokozatosan megnyúlik, és az arc szövetének általános megereszkedéséhez vezet.

TUDJON MEG TÖBBET

Tokakezelés

A toka esztétikailag zavaró lehet, és bármely életkorban érintheti a hölgyeket és urakat egyaránt. Eltorzítja az arcvonásokat, és elnehezíti az arc megjelenését. Általában zsírlerakódás okozza, de a meglazuló bőr mellékhatásaként is kialakulhat, a természetes kollagén és elasztin természetes termelődésének csökkenése miatt.

TUDJON MEG TÖBBET

Well-being

Fedezze fel a felülmúlhatatlanul hatékony és relaxáló exkluzív kezelést.

TUDJON MEG TÖBBET

Minden arckezelés

Látható eredmények már 1 kezelés után.

TUDJON MEG TÖBBET