A VIBROTECH HUNGARY KFT az LPG SYSTEMS kizárólagos magyarországi forgalmazója a disztribútori státusz minden jogával felruházva.

RÁNCTALANÍTÁS

A szabadalmazott LPG® kezelőfej mikropulzálásokat ad le a bőrfelszínre, és teljes egészében újraaktiválja a fibroblasztok szintézisének folyamatát.

endermologie®: 100%-ban természetes, nem invazív, nem agresszív mechanikus bőrstimuláló technika, mely újraaktiválja a sejtek folyamatait.

A bőr tényleges támasztói, a fibroblasztok felelősek a dermisz alap építőelemeinek a létrehozásáért, melyek a bőr tömörségét, puhaságát és rugalmasságát biztosítják: a kollagén a feszességet, az elasztin a rugalmasságot, a hialuronsav pedig a volument és a hidratáltságot. Sajnos már egészen fiatalon, 25 éves korban is megindulhat ezen fiatalító anyagok termelésének a lassulása, még tökéletesen egészséges életstílus esetén is.

A bőr megereszkedik, veszít tömörségéből, ráncok és redők jelennek meg, leginkább az arcon, nyakon, dekoltázson és a kézfejeken. A ráncok megjelenését külső tényezők, pl. nap, stressz, dohányzás, légszennyezés is gyorsíthatja.

AZ ENDERMOLOGIE®
MEGOLDÁS

A szabadalmazott LPG® kezelőfej mikropulzálásokat ad le a bőrfelszínre, és teljes egészében újraaktiválja a fibroblasztok szintézisének folyamatát:

  • az új, jó kollagén és a természetes hialuronsav termelése (+80%*) visszaadja a dermisz volumenének egy részét és ezáltal „megemeli” a ráncok alapját.
  • az elasztin szintézise (+46%*) révén a bőr rugalmasabb lesz és jobban ellenáll a többszörös izom mikroösszehúzódásoknak, melyek a „mimikai ráncok” kialakulásához vezetnek.

KÜLSŐ STIMULÁLÁS A BELSŐ HATÁSÉRT

Az új, jó kollagén és a természetes hialuronsav termelése (+80%*) visszaadja a dermisz volumenének egy részét és ezáltal „megemeli” a ráncok alapját. Az elasztin szintézise (+46%*) révén a bőr rugalmasabb lesz és jobban ellenáll a többszörös izom mikro-összehúzódásoknak, melyek a „mimikai ráncok” kialakulásához vezetnek.
*Humbert P. et al. vizsgálat, Clinical Interventions in Aging 2015:10, 1-17.

A kezelések hatására a bőr fokozatosan és láthatóan újra tömörré válik, és belülről töltődik fel. A kisebb és nagyobb ráncok láthatóan csökkennek (87%*), közben az arc természetes vonásai nem változnak.

 

LPG

*Humbert-féle tanulmány

Az Ön személyre szóló endermologie® szettje egy Lift 20-as kezelőkamrát (arc, nyak, dekoltázs, mell kezeléséhez) és egy Lift 10-es kezelőkamrát (szemkörnyék, ajakkörnyék, kézfej kezeléséhez) tartalmaz. Csak az Ön személyes használatára szolgál, és garantálja, hogy az arc endermologie® kezelések tökéletesen higiénikusak.