A VIBROTECH HUNGARY KFT az LPG SYSTEMS kizárólagos magyarországi forgalmazója a disztribútori státusz minden jogával felruházva.

TEST-
KEZELÉS

Látható eredmények mindössze 3 kezelés után!

Látható eredmények
mindössze 3 kezelés után!

Testkezelések

Zsírbontás

Az új, szabadalmazott Alliance kezelőfejjel, az endermologie® képes a diétának és mozgásnak ellenálló területeket megcélozni és karcsúsítani (kar, hát, has, derék, comb, stb.), miközben precízen adaptálódik minden egyes bőrtípus szükségleteihez.

TUDJON MEG TÖBBET
 

Cellulitkezelés

A cellulit a nők 90%-át érinti (még a legvékonyabbakat és legsportosabbakat is), mert az adipociták (zsírsejtek) zsírt tárolnak, illetve a szervezet vizet tart vissza.

TUDJON MEG TÖBBET

A bőr feszesítése

A súlyváltozások, terhességek, az idő múlása és más tényezők miatt a bőr fokozatosan elveszíti rugalmasságát és tónusosságát. Habár a bőr megereszkedése nem érinti az egész testet, vannak területek, melyek hajlamosabbak rá: belső combok, has, karok, stb.

TUDJON MEG TÖBBET

Könnyed lábak

A nehéz és fájdalmas lábak, a megdagadt lábfejek és bokák tünete az elégtelen keringés és nyirokkeringés eredménye. A szervezetben felhalmozódnak a méreganyagok, ami megmagyarázza az akár egy nap alatt, vagy az egy havi női ciklus során bekövetkező volumenváltozásokat.

TUDJON MEG TÖBBET

Well-being

Fedezze fel a felülmúlhatatlanul hatékony és relaxáló exkluzív kezelést.

TUDJON MEG TÖBBET

Minden testkezelés

Látható eredmények már a 3. kezelésnél.

TUDJON MEG TÖBBET