A VIBROTECH HUNGARY KFT az LPG SYSTEMS kizárólagos magyarországi forgalmazója a disztribútori státusz minden jogával felruházva.

ZSÍR-
BONTÁS

Az új, szabadalmazott Alliance kezelőfejjel az endermologie® képes a diétának és mozgásnak ellenálló területeket megcélozni és karcsúsítani (kar, hát, has, derék, comb, stb.), miközben precízen adaptálódik minden egyes bőrtípus szükségleteihez.

endermologie®: az egyetlen, 100%-ban természetes, nem invazív, nem agresszív mechanikus bőrstimuláló technika, mely újraaktiválja a sejtek folyamatait.

A zsírtermelés és zsírbontás közti egyensúlyt az adipocita sejtek természetes folyamata tartja fenn. Még tökéletesen egészséges életstílus mellett is idővel lassul a sejtek aktivitása, felgyorsul a zsírtározás, a vér- és a nyirokerek összenyomódása.

AZ ENDERMOLOGIE®
MEGOLDÁS

Az új, szabadalmazott Alliance kezelőfejjel, az endermologie® képes a fontos területeket megcélozni és karcsúsítani (kar, hát, has, derék, comb, stb.), miközben precízen adaptálódik minden egyes bőrtípus szükségleteihez.

Mindössze egy kezeléssel az endermologie® stimulálja a fogyásért felelős sejteket (adipocitákat), újraaktiválja a zsír természetes bontását, még azt is, amely makacsul ellenáll a diétának és mozgásnak (+70%). Ezzel egy időben a kezelőfej mechanikus hatása feszesíti a bőrt, visszaadja feszességét, tónusosságát.

Az új Alliance bőrfelismerő szenzorok az egyes bőrtípusoknak megfelelő stimulációt fejtik ki: a kezelés intenzitása így optimális, a bőr igényeinek maximális tiszteletben tartása mellett.

KÜLSŐ STIMULÁLÁS A BELSŐ HATÁSÉRT

Az új szabadalmazott LPG® kezelőfej a motorizált szárnyat és a görgőt szekvenciális vákuumszívással kombinálja, melyek együtt stimulálják és mobilizálják a szöveteket. Ez az együttműködés teszi lehetővé a többdimenziós stimulációt, hogy egyszerre élénkítse a különböző fiziológiai mechanizmusokat.

Mindössze 3 kezeléssel az alak karcsúbb lesz, a zsír pedig pont onnan tűnik el, ahonnan azt szeretné (-3,4 cm a deréktájon*!).

LPG

*DERMSCAN Endermologie® vizsgálat, 2016

LPG® ENDERMOWEAR™ KEZELŐRUHA –
SZABADALMAZOTT TECHNOLÓGIA

Az LPG® endermowear kezelőruha exkluzív technikai öltözet, mely lehetővé teszi a mély masszázst, illetve a szövetek optimális láthatóságát az endermologie® kezelések alatt.

Anyaga könnyű és lélegző, így ez a személyre szóló öltözet intenzívebb hatást és végtelenül kényelmes kezelést biztosít.

Optimalizálja az eredményeket endermologie kozmetikumokkal