A VIBROTECH HUNGARY KFT az LPG SYSTEMS kizárólagos magyarországi forgalmazója a disztribútori státusz minden jogával felruházva.

Harc

Harc a természetes szépségért

ELKÖTELEZŐDÉS

Azért a szépségért, mely Te vagy. TERMÉSZETES. EGÉSZSÉGES. FENNTARTHATÓ. Intelligens technika, KOCKÁZAT ÉS MELLÉKHATÁS NÉLKÜL. Egy olyan módszer, mely az idő múlásával jelentkező kellemetlen esztétikai változásokat lassítja le.

 

A túlzottan agresszív, természetellenes technikák ellen, melyek eredménye kiszámíthatatlan, magával hordozza a szövődmények lehetőségét. A mesterséges, sztereotípiás szépség ellen, mely irracionálisan harcol az idő múlásának jeleivel szemben.

30 évnyi, a legkomolyabb bőrállapotok (hegek, fibrózis, nyiroködéma, égések, stb.) kezelésével és a kötőszövet tanulmányozásával szerzett tapasztalatunk csak megerősít bennünket a bőr intrinzikus képességeit illetően.
Kockázat nélkül, mellékhatás nélkül, színtiszta eredményekkel.

Az intelligens stimulálás hatására a bőr hihetetlen átalakulásra képes: fokozza a fiatalító összetevők termelését (kollagén, elasztin, hialuronsav), feszesebb lesz a bőr, aktiválódnak a zsírsejtek kiválasztó folyamatai, formálódik az alak, élénkül a nyirokáram a mélyre ható méregtelenítés végett.

Az endermologie® technikát úgy fejlesztettük ki, hogy a teljes mértékben nem-invazív, nem-agresszív, kellemes és biztonságos módszerben rejlő természetes potenciált maximálisan kihasználjuk.  Meggyőződésünk, hogy az egészséges és tisztelettel kezelt bőr a kulcsa a szép alakhoz és a ragyogó, fiatalos bőrhöz.

#Tű nélkül #Szike nélkül #Rizikó nélkül #Mellékhatások nélkül #Tudományosan igazolt eredményekkel

Technológiai innováció a szépségért

Szabadalmazott technológiáink folyamatos, a TUDOMÁNYOS KUTATÁSI BIZOTTSÁG tagjaiként dolgozó mérnökeinknek és kutatóinknak köszönhető vizsgálatok útján, illetve a világszerte dolgozó több ezer kezelő tapasztalata alapján jöttek létre. Technológiánk mindig is az egészség és szépség természetes javítását célozták, mely teljes mértékben tiszteletben tartja a bőr ökológiáját és a humán szervezet fiziológiáját.

Öregedésgátlás ’á la Francaise’

A francia nőket az egész világ a szépség ikonjaként emlegeti: természetes szépségük és klasszikusságuk messze földön híres. Ezt nem valamilyen varázslatnak köszönhetik – sokkal inkább az okos öregedésgátló stratégiának. Olyan férfiakkal és nőkkel dolgozunk együtt, azokat segítjük, akik a szépségnek és egészségnek ezt a stílusos, intelligens vízióját keresik.