A VIBROTECH HUNGARY KFT az LPG SYSTEMS kizárólagos magyarországi forgalmazója a disztribútori státusz minden jogával felruházva.

ENDERMOLOGIE®

Alapvetően más.

A piacon elérhető sok egyéb technikához képest az LPG endermologie® 100%-ban természetes alternatívát kínál: a bőr alvó sejtjeinek stimulálása által felveszi a harcot a kellemetlen külső tünetekkel (ráncok, laza bőr, makacs, ellenálló zsírlerakódások, cellulit, stb.) szemben.

A sejtek mechanikus stimulálása, mely az endermologie® nevet kapta, természetes és fájdalommentes módon ébreszti fel a sejteket.

Több mint 30 évnyi kutatás és tapasztalatszerzés után az LPG® új szabadalommal jelent meg, hogy egyetlen kezelés formájában vonja ellenőrzése alá ezeket a természetes mechanizmusokat.

SZÉPSÉG,
BELÜLRŐL...

A szabadalmazott LPG® kezelés során a kezelőfejek jeleket juttatnak a sejtekhez, mely hihetetlen eredményeket hoz:

Arc

A bőrt valóban megdolgoztatjuk: a motorizált szárnyak az esszenciális fiatalító anyagok természetes szintézisét keltik életre a bőrben. Ez a sejtstimuláció a fibroblasztokat (a fiatalító sejteket) arra készteti, hogy növeljék a kollagén (ami a feszességet biztosítja), az elasztin (a rugalmasságot adja) és a hialuronsav (volument és hidratáltságot ad) termelését, melyek természetesen is jelen vannak a bőrben.

fedezd fel

Test

Új szabadalom

Az új, szabadalmazott fej, mely egyszerre dolgozik a makacs helyi zsírlerakódások ellen és javítja a bőr minőségét (feszességét, cellulitot), szekvenciális vákuummal, görgővel és motorizált szárnnyal teszi lehetővé azt, hogy közvetlenül a hipodermiszben található adipocitákra (karcsúsító sejtekre), illetve a dermiszben lévő fibroblasztokra (fiatalító sejtekre) hasson. 360°-os kezelés, mely megoldást hoz az örökös dilemmára: karcsúsítsunk vagy feszesítsünk?

fedezd fel

A TERMÉSZETES SZÉPSÉG-
ÉS ÖREGEDÉSGÁTLÓ RITUÁLÉ.

Az LPG® több, mint 30 éve gyártja modern eszközeit, melyeket a szépségtudatos férfiak és nők vesznek igénybe, akik számára fontos az egészség. Az egészséges életmóddal teljes összhangban azt javasoljuk, hogy az endermologie® kezeléseket ugyanazzal a céllal vegye igénybe, mint amiért helyes étrendet követ vagy rendszeres testmozgást végez. A sejteknek küldött inger, mint egy „segítő kéz”, maximalizálja azok potenciálját. Amikor az endermologie® az életmód részévé válik, akkor az azt jelenti, hogy Ön az intelligens, felelős és egészséges élet mellett döntött, és szeretné testének és arcának fiatalságát megőrizni az idő hatásaival szemben.
A 3. MÓDSZER
 
LPG
 

A felszíni hatást elérő kozmetikai kezelések, és a nemkívánatos mellékhatásokkal járó, gyakran kényelmetlen orvosi beavatkozások között létezik egy 3. módszer is, mely valóban segítséget ad a lassuló sejttevékenységek esetén: ez pedig az endermologie®